Edukacja

« Wszystkie projekty Przedsiębiorczość »      Innowacje »   

  • Efektywny Nauczyciel Sztuki Kulinarnej Wdrożenie Modelu
    Efektywny Nauczyciel Sztuki Kulinarnej Wdrożenie Modelu

    Głównym celem projektu jest opracowanie z przedsiębiorcami i szkołami zawodowymi programu doskonalenia zawodowego a następnie podniesienie poziomu kwalifikacji praktycznych i dydaktycznych 45 Nauczycieli Przedmiotów Zawodowych i Instruktorów Praktycznej Nauki Zawodu kucharz oraz pokrewnych.

    www.enskwm.fnm.pl

  • Europejski Program Doskonalenia Nauczycieli Branży HoReCa
    Europejski Program Doskonalenia Nauczycieli Branży HoReCa

    Celem projektu było rozwinięcie umiejętności zawodowych oraz podniesienie kwalifikacji dydaktycznych wśród 90 nauczycieli przedmiotów zawodowych oraz instruktorów praktycznej nauki zawodu w zawodach kucharz, kelner oraz zawodach pokrewnych.

    www.horeca.fnm.pl

12